strik

Origineel kerstcadeau personeel

Een origineel kerstcadeau voor het personeel anders dan een kerstpakket? U heeft een idee voor een origineel kerstcadeau voor het personeel specifiek en wilt dit uitgewerkt zien?  Wij hebben het zo overzichtelijk mogelijk gemaakt voor u zodat u een origineel kerstcadeau voor uw personeel in een wip heeft gevonden en bestelt. Wij helpen u graag daarbij en zijn daarvoor ook telefonisch bereikbaar.

Een kerstcadeau vinden voor uw personeel?

U kunt hierbij denken aan:

Eén bijzonder cadeau per personeelslid

Losse artikelen uit het assortiment met een waarde van boven de 50 EUR per artikel kunnen goed in de smaak vallen als kerstcadeau bij personeelsleden. 

Ieder personeelslid zijn eigen geschenk

Het kerstcadeau krijgt een wel heel persoonlijke noot met het keuzeconcept van Stegman. Onderdeel van dit concept is een digitale showroom exclusief voor uw personeel ingericht.

Een beleving in combinatie met cadeaus

Met een beleving wordt bedoeld een activiteit die wordt aangeboden door een cadeaubon zoals bijvoorbeeld een golfclinic. Het cadeau wat bij deze beleving wordt gegeven is bijvoorbeeld een golfballetje, golfhandschoentjes en een mooi golftrui. Deze golftrui kunt u dan ook nog laten bedrukken.

Wij zijn telefonisch bereikbaar voor eventuele vragen over de vele mogelijkheden van het samenstellen én bestellen. Graag denken wij met u mee bij het samenstellen van uw originele kerstcadeau voor personeel.

Moet er loonbelasting betaald worden over kerstcadeaus voor personeel?

Verstrekkingen voor postactieve werknemers die u ook aan uw werknemers geeft, zoals een kerstpakket of kerstcadeau worden als eindeheffingsloon gezien. 

Kan ik het kerstcadeau ook bij de personeelsleden thuis laten bezorgen?

Het afleveren van de kerstpakketten bij elk personeelslid thuis behoort tot de mogelijkheden.

Helpdesk: (0224) 213 135
Online betalen via uw eigen bank
Veilig winkelen
Snelle verzending
ISO 9001 certificering